Ubisoft maakt gebruik van cookies om de beste ervaring op onze websites te bieden en ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website, aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies. Meer informatie over onze Privacy Policy. Om dit bericht niet meer te ontvangen, klik je op de OK knop.

Inloggen met
E-mail E-mail
Uplay-wachtwoord Wachtwoord
even geduld
SSL - bev. geg.overdracht
INLOGGEN
Inloggen mislukt

Het inloggen is mislukt. Controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd. Zorg dat je de juiste kleine letters en hoofdletters gebruikt in je wachtwoord.

The Settlers Online

Spel downloaden

Gebruik onze slimbrowser voor The Settlers Online!

De slimbrowser bevat alle belangrijke add-ons en de beste standaardinstellingen voor het spel (je hebt alleen nog Flash® nodig). De browser ondersteunt de bekendste functies van onze website, zoals profielinstellingen, nieuws en hulp en hij vormt een goed alternatief voor je standaard browser.

Je hoeft het bestand alleen maar te downloaden en te installeren.

Als je al een website-account hebt, kun je inloggen met je huidige gegevens. Zo kun je meteen van het spel genieten zonder weer helemaal opnieuw te hoeven beginnen.

Nu downloaden:

Downloaden

Lees de FAQ voor meer informatie.

Attention: Wrong country?

Let op: Verkeerde land?

Select message language Kies je taal

Hello, The Settlers Online is also available in your country. If you would like to play there, please click here. If you prefer to play here please ignore this message.

Hallo, The Settlers Online is ook beschikbaar in jouw land. Als je daar wilt spelen, klik dan hier. Als je hier wilt spelen, kun je dit bericht negeren.

even geduld