De fundering van elke nederzetting is gebaseerd op een uitstekend distributienetwerk. Zorg er dus voor dat je settlers altijd voldoende ruwe materialen en goederen voorhanden hebben. Met brood kun je bijvoorbeeld de mankracht van je settlers verbeteren zodat ze naar hartenlust kunnen rondbanjeren.

Je kunt de omgeving verkennen en nieuwe regio's ontdekken om je nederzetting uit te breiden. Niet alleen vind je daar kostbare afzettingen, maar je treft er ook bandietenkampen die je willen dwarsbomen. Kun jij een eind maken aan hun illegale praktijken en je invloed uitbreiden?

The Settlers is nog leuker als je met vrienden speelt. Je kunt op veel manieren samenwerken en communiceren met andere spelers. Zo deel je de talloze ervaringen die de wereld van The Settlers rijk is. Ruil met andere spelers via de geïntegreerde vriendenlijst, of praat met ze via de chatfunctie in het spel.

Ga de uitdaging aan en speel spannende avonturen met je vrienden in de wereld van The Settlers. Verken nieuwe eilanden en bescherm je rijk tegen talloze bedreigingen.

Meld je nu aan en speel het gratis spel The Settlers Online in je browser. Je hoeft geen spel te downloaden of te installeren. Tot snel!

Inloggen met
E-mail E-mail
Uplay-wachtwoord Wachtwoord
even geduld
SSL - bev. geg.overdracht
INLOGGEN
Inloggen mislukt

Het inloggen is mislukt. Controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd. Zorg dat je de juiste kleine letters en hoofdletters gebruikt in je wachtwoord.

E-mail
Uplay-wachtwoord Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
Inloggen
Inloggen mislukt

Het inloggen is mislukt. Controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd. Zorg dat je de juiste kleine letters en hoofdletters gebruikt in je wachtwoord.

SSL - bev. geg.overdracht

The Settlers Online

GRATIS SPELEN
Met bestaande account:
of nieuwe account:
Uplay-naam

Kies een Uplay-naam. Voer hier de naam van je nieuwe Uplay-account in. De naam moet 3 tot 15 tekens lang zijn en mag geen beledigende woorden bevatten.

E-mail

Voer een geldig e-mailadres in dat wordt gekoppeld aan je Uplay-account. Dit e-mailadres heb je nodig om in te lossen.

Wachtwoord

Kies een wachtwoord.

SSL - bev. geg.overdracht
even geduld
Meld je aan

Attention: Wrong country?

Let op: Verkeerde land?

Select message language Kies je taal

Hello, The Settlers Online is also available in your country. If you would like to play there, please click here. If you prefer to play here please ignore this message.

Hallo, The Settlers Online is ook beschikbaar in jouw land. Als je daar wilt spelen, klik dan hier. Als je hier wilt spelen, kun je dit bericht negeren.

even geduld